Fetaostcremen används till allt, sallader, hamburgare och ibland som dippa. Jag tittade igenom sommarens bilder häromdagen och hittade det här receptet som jag inte tror att jag skrivit om, det är ett recept jag använder året rund, på sommaren grillar jag grönsakerna över öppen grill och på vintern får de grillas i ugnen - inte lika gott men det duger
Jag upplever att mitt blodsocker dippar väldigt mycket efter en timma. Visst kommer det en tid när man inte längre känner för att bara äta grönsaker, kött och fett i den strikta perioden
Beroende på hur mycket fyllning du använder i varje, kan du antingen äta dem med kniv och gaffel och hälla såsen över men gör dem gärna lite mindre och dippa direkt i såsen
Ta upp och dippa i de goda såserna. Jag gjorde tre olika såser som vi åt till köttet och grönsakerna. Jag sa ju att jag skulle damma av fonduegrytan igår och det fick jag bokstavligen göra, så länge sedan var det som vi använde den
Eller portionera upp dem i små skålar så var och en kan dippa sina vårrullar. Och det går också bra att fylla dem med andra grönsaker, så som sallad, svamp, böngroddar eller ärtskott och exotiska frukter tex mango eller papaya