Dillsås till stekt fisk recept

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås

Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans med citronsaft och mjölk. Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Blanda ihop ingredienserna tilldillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Turbomiddag: Sjögräsnudlar med gräddig dillsås, sparris och stekt lax

Turbomiddag: Sjögräsnudlar med gräddig dillsås, sparris och stekt lax

Vissa av dessa saker är alldeles för stora och politiska för den här bloggen, men till de mindre och ytligare hör varför media måste retuschera bilder på även vältränade, vackra och sunda kvinnor (och förebilder) till smalare, fläckfria och sämre kopior av sig själva, och hur man INTE kan tycka om fisk och skaldjur
Stekt lax med romsås

Stekt lax med romsås

Vincent fick dillsås som han älskar och kokt potatis. så det blev en bit lax till mig och Vincent som jag stekte med lite romsås
Fisk på mangoldbädd

Fisk på mangoldbädd

Kall dillsås eller varm hollandaisesås. Förslag till. Lägg de förvällda, väl avrunna mangoldbladen i botten av en ugnsform, lägg fiskbitarna ovanpå och bred över pesto på dessa, strö över den stekta svampen
Laxbiffar med chili och dillsås

Laxbiffar med chili och dillsås

Till påsk är det otroligt gott med lax i alla dess former. Laxbiffar eller fiskbiffar i allmänhet är långt ifrån krångligt att göra, bara fisk och ett knäckt ägg är grunden
Panerad falsk fisk med dillsmak

Panerad falsk fisk med dillsmak

(Om du vill servera den kalla dillsåsentill "fisken" kan det passa att göra den nu och låt den stå i kylen tills det är dags att käka
Fish n´chips utan fisk

Fish n´chips utan fisk

Allt var veganskt förutom dillsåsen där jag använde en mjölkprodukt och majonnäs som görs av ägg. Det blev en riktigt god måltid och mycket, så nu finns det till ytterligare måltider i frysen
Om det hade varit makrillsäsong

Om det hade varit makrillsäsong

Det är höstmakrill som är så god at servera inkokt, med dillsås och potatis. Jag vill nämligen rekommendera smaksättningen till lite fetare fisksorter, och jag är helt övertygad om att den goda såsen fungerar lika bra til dessa fisksorter
Matsedel vecka 23

Matsedel vecka 23

Servera den svala fiskentillsammans med en kall dillsås och gärna lite gurka, rädisor och extra dillkvistar
Matsedel vecka 40

Matsedel vecka 40

Tisdag - Torsk i dillsås. Utanför jobbet blir det kanske en liten utflykt imorgon tillsammans med Maria, om jag får sova ordentligt inatt på jobbet det vill säga, så håll tummarna
Fiskbiffar på vitkålsbädd

Fiskbiffar på vitkålsbädd

Det bästa han vet är lax i ugnen eller stekt lax med potatis och min dillsås. Då äter han tills det kommer ur öronen på honom

Elisabeth Stride

Serverade med klyftpotatis och dillsås ska det nog passa oss bra. Intill det nuvarande museet på en av Whitechapels gator i East End, som en gång var en av Londons fattigaste och smutsigaste stadsdelar, mördades Elisabeth Stride av personen som kallas Jack the Ripper
Ajvar- och Fetaost Lax

Ajvar- och Fetaost Lax

Men vill man ha mer fett så funkar det säkert med romsås eller dillsås. Tillfisken serverade jag en stor spenatsallad med avokado och tomat
kokt makrill med dillsås

kokt makrill med dillsås

Till lagen.  Jo ni vet den där fisketuren för en vecka sen. Så, sagt och gjort, inkokt makrill med dillsås, lätt som en plätt