Krossa digestivekexen grovt. Bland annat gjorde jag det för att jag inte är särskilt förtjust i gräddfil [smakar godast blandad med Estrellas paprika och chilidip enligt mig] som det står i Icakurirens recept så jag ersatte själva toppingen med en blandning av creme fraiche, philadelfiaost, vaniljsocker och några stänk limesaft
100 gram smält smör 15 digestivekex 3 msk kakao Fyllning. 450 gram creamcheese, till exempel Philadelfiaost 3 väldigt mogna bananer, mosade 4 msk grädde 2 msk majzena 4 ägg ½ dl strösocker Topping. maränger vispad grädde bananskivor rostade mandelspån röda körsbär Instruktioner Blanda det smälta smöret med kakao, romlikör och digestivekex till en massa som du trycker ut över botten i en springform (20 cm i diameter). 100 gram smält smör 15 digestivekex 3 msk kakao Fyllning. 450 gram creamcheese, till exempel Philadelfiaost 3 väldigt mogna bananer, mosade 4 msk grädde 2 msk majzena 4 ägg ½ dl strösocker Topping. maränger vispad grädde bananskivor rostade mandelspån röda körsbär Instruktioner Blanda det smälta smöret med kakao, romlikör och digestivekex till en massa som du trycker ut över botten i en springform (20 cm i diameter)