En dessert ti die for. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färskfrukt
Men ska bjudas på indisk efterrätt och det sitter en nötallergisk middagsgäst vid bordet är det nästintill en omöjlighet att få till en "äkta" indisk dessert
köp en god glass, gör ett litet fruktspett eller köp några färska hallon och blåbär till dekoration. Nu efter all julmat kan man ta nya tag, äta mer frukt och grönt, nytt år, börja om
Här valde vi att toppa med färska skivade jordgubbar och vispad grädde. Plus att den är så fantastiskt läcker med syrligheten från bär, sötman från frukterna, bitterheten från den mörka chokladen och grädden, åh grädde
Om man gör denna under sommarperioden när det finns färsk persika, så kan jag tänka mig att det är gott att byta ut den inlagda persikan mot grillad färsk persika
Själv gillar jag det även som en smarríg dessert, som en mousse i ett glas eller en liten skål. Det är en mastig dessert och inget för den som räknar kalorier nedåt
Desserter,. Lätta och frasiga marängbottnar tillsammans med fluffig grädde, bär och frukter. ) Jag tog färska hallon, granatäpple, vinbär och hackade nötter på min
Dessert,. ungefär lika mycket mango, fryst eller färsk. Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop