Tomatsås400 g konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1 gul lök 1 kruka färsk basilika 3 klyftor vitlök 1 dl vatten olivolja, till stekning salt peppar
1 sats ugnsbakade körsbärstomater enligt det här receptet men kryddade med oregano i stället för körvel. 1 tetra krossade tomater, 390 g - Delizie. 1 tetra krossade tomater, 390 g - Delizie
Ta upp vitlöken och tillsätt paprika, strimlad Prosciutto och körsbärstomaterna. 1 burk Delizie Grillad Röd och Gul Paprika. 1 frp Delizie Prosciutto Crudo á 70 g. 1 burk DelizieKörsbärstomater á 400 g
körsbärstomater. körsbärstomater. 1 burk krossade tomater Delizie. Hur gör ni er köttfärssås. Alla gör ju olika och alla tycker att sin egen är den godaste
1 burk plommontomater eller körsbärstomater - gärna från Mutti eller Delizie. 4 schalottenlökar, ca 120 g 3 vitlöksklyftor 1 burk plommontomater eller körsbärstomater - gärna från Mutti eller Delizie
6 dl silad fisk/laxbuljong3 dl grädde - eller någon alternativ grädde2 dl torrt vitt vin eller vitt matlagningsvin1 burk körsbärstomater - Delizie och Mutti är storfavoriter3 msk hummerfond1 msk osötad tomatpuré4 stora vitlöksklyftor300 g brysselkål150 g små, späda morötter400 g skinn- och benfri laxfilé300 g vit fisk, ex torskrygg300 g räkor med skal1 liten knippa dillev salt och pepparTill servering. 1 burk körsbärstomater
Ta fram produkterna en stund innan ni ska äta. Charkprodukter smakar mycket bättre rumstempererade. Lägg upp på fat och servera med bröd och en god olivolja
Häll i en burk med körsbärstomater och en flaska passerade tomater, jag föredrar Muttis tomstsåser då de är så otroligt smakrika, men även Kung Markattas, Delizies eller Zetas är också goda
Ska du ha mycket burktomater i en rätt, kan det vara värt att lägga några extra kronor på bra kvalitet – som Ica Eco, Delizie eller Mutti, till exempel