Kör mjöl och margarin i matberedaren några sekunder tills det blandats till en smuldeg, häll sedan i vattnet och kör några sekunder tills det blir en deg
Grunddegtill paj (räcker till tre små pajer). Däremot fick vi göra matpajen -vars recept var väldigt enkelt- och vi fick välja fyllning själva efter de ingredienser som fanns tillgängliga
Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen jämnt i en pajform. Mixa smör, färskost, mjöler och psylliumskal till en smulig massa
Tillsätt ägg och vatten och arbeta ihop till en deg. Pajdeg. Dela smöret i mindre bitar och rör ihop med de torra ingredienserna eller kör i matberedare tills allt blandats
Tillsätt därefter mjölk och knåda så snabbt som möjligt ihop degentill en klump. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Blanda alla torra ingredienser tillpajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg. Kall kryddig sås2,5 dl creme fraiche3 msk majonnäs1,5 tsk italiensk salladskrydda0,5 tsk paprikapulver1 pressad vitlökCayannepepparBlanda samman alla ingredienser till en kall sås, smaka av och ställ kallt i kylen
Knåda ihop till en deg, och platta ut i pajformen. Pajdegen. Ta ut pajen och strö riven mozarella över och ställ sedan in pajen i ugnen i ca 10 minuter till