(Vill du kalljäsa degen så plastar du in den och ställer den i kylen övernatten. Hade dock lite ont om tid så jag gjorde att annat recept som inte tog så lång tid och som man kan ställa i kylen övernatten och baka ut till frukost eller brunchen
Viktigt att degen knådas en bra stund. Sfenj är luftiga och lite sega nordafrikanska munkar. Degen ska vara ganska kladdig, om den känns alldeles för kladdig och svår att hantera så kan du tillsätta lite mer mjöl
Blötlägg russinen i vatten övernatten. Rulla de gyllene munkarna i kanelsockret och fyll med sylt från en spritspåse med tyll (spetsig pip som gör det enklare)
Fördeg. (vid ett av försöken så lät jag den kalljäsa i kylen övernatten). för ett tag sedan så prövade jag att göra Berlinermunkar för första gången och då jag gillade resultatet så har dte hunnit bli några omgångar till =)
Arbeta degen smidig. Låt glassmassan svalna och låt den gärna mogna i kylen övernatten. Slå gräddmjölken över äggsmeten under omrörning och häll sedan tillbaka det i kastrullen