Davids bullar är kryddade, kanske inte helt överraskande, med indiska smaker När du väl har brynt dom till en vacker färg så låter du dom koka i en gräddig sås i sällskap av ännu flera mustiga kryddor och vi lovar er att den där såsen, den är av skedätassort
För några veckor sen köpte jag mig en ny kokbok "David Batras inte så tråkiga indiska mat". En mycket bra kokbok med lite förenklad indisk mat, bra recept på vardagsmat
första provlagning från den finfina boken LEON blev david's spanish omelette på s. 165. jag blev supernöjd, oj vilken god omelett och vilken trevlig bas att blanda i en massa annat gott i framöver
Davids blogg hittar du här. David som är näringsfysiolog och som också ger goda tips på vår sida skrev nyligen ett intressant inlägg på sin blogg kring AGE, ett ämne som förekommer i processad mat
Hur gick det i går (tisdag) blev det fisk på era tallrikar. Vi var faktiskt själva så laglydiga att vi åt fisk, hur skulle det annars sett ut egentligen om vi inte följde våra egna anvisningar
Det är ju skit alltså. i fredags den 8 januari, på David Bowies 69-årsdag, var det fullt i media om släppet av hans nya album "Black Star", och idag - tre dagar senare - svämmar nyheter och all social media över av nyheten att han har dött