Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Finhacka löken och bryn den på medelvärme i rapsolja i en stekpanna tillsammans medcurry. Serveras här med kokt potatis och hemgjord danskremouladsås *tungan hänger utanför*
För mig innehåller remouladsåscurry, vilket tydligen gör den dansk om jag har förstått det rätt. Men nu, till receptet på helt vanliga jättegoda fiskpinnar och remouladsåsmedcurry
Dubbelpanerad Rödspätta med LCHF panering och Danskremouladsås. DanskRemouladsås. Hetta upp en stekpanna med smöret och oljan och när smöret tystnat så lägg i fisken och stek till gyllenbrun yta
Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, danskremouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Här på ett surdegsbröd med crispsallad i botten, tunnskivad skinka, grillad sparris, cocktailtomater, cornichons, picklad rödlök, persilja och danskremouladsås
Tog vars en dansk lunchtallrik med Rostbiff, höns i curry och panerad fisk medremouladsås. Bitande kallt men så vackert med alla lampor och restauranger
Till den åt vi rätt och slätt kokt potatis och en hemgjord remouladsås inspirerad av ett recept hos Givetvis ändrade jag i receptet och minskade lite på majjon och bytte ut kapris mot röd paprika och så här blev min variant