5 dl sky+vatten2 msk smör eller margarin3 msk vetemjöl1 1/2 dl gräddesalt, pepparBe att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. 2 msk smör eller margarin
2 msk smör. 5 dl sky + vatten 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 1. Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret
2 msk smör. 5 dl sky + vatten 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 1. Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret
danskfläskstek eller dansk flæskesteg, som man säger i Danmark. Koka under tiden upp skyn i kastrullen och stek brysselkålen i smör i en stekpanna med salt och peppar vid sidan om
Stek potatisen i smör, hälften åt gången. 800 g fläskstek med svål. 2 msk smör. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2
Stek potatisen i smör, hälften åt gången. 800 g fläskstek med svål. 2 msk smör. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2
Stek potatisen i smör, hälften åt gången. 800 g fläskstek med svål. 2 msk smör. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2
Den här gången använde jag en klassisk dansk ribbestek, som är fläsksida med revben och svål. En annan bra måltid för den som vill äta strikt är fläsksteken