Servera rättenmed nykokt potatis. Dela fisken i jämntjocka bitar rätt över. Smaksätt såsen med vitt vin eller byt ut en del av fiskbuljongen mot vitt vin
Riv pepparroten strax innan du ska servera rätten. Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmed bladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
Rätten känns väldigt fräsch. Torsk med het mango och räkröra. I perioder är vi riktigt duktiga på att äta fisk, då kan vi äta fisk ett par gånger i veckan
Servera dem till rätter av kött, fisk eller fågel eller som ensamrättmed bara en sallad. Använd färdigt potatismospulver eller potatisflingor till rätten
Aladåbgelén ska helst vara helt glasklar för att rätten ska framträda till sin bästa fördel. Laga den i god tid och servera med färsk potatis och en majonnässås
Pröva den här lätta ägglådan med champinjoner, en bra rätt till ett lätt kvällsmål. För att den riktiga champinjonsmaken ska komma till sin rätt bör du låta champinjonerna fräsa i matfettet först och sedan koka i såsen eller stuvningen ganska länge
Maten på fatet är ytterligare ett recept som vi fått låna av Bodil på Ankis jobb, hon bara fortsätter att leverera den ena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
Fler vegetariska rätter men jag utesluter inte det andra heller. Inlägg i samarbete med rabble. Jag gillar begreppet ”flexitarian” som syftar till att man har som mål att äta mer vegetariskt men fortfarande kan man äta fisk, skaldjur, kyckling och kanske en köttbit någon gång
Du kan frysa in den här rätten. Gnid in fiskenmed saltet och lägg den i en låg, vid kastrull. Häll över lagen och täck med dubbelt smörpapper eller aluminiumfolie