Du behöver bara smöra första laggen, sedan släpper pannkakorna av sig själva. Lägg pannkakorna undan för undan på ett varmt serveringsfat som lämpligen placeras över en kastrull med hett vatten
Koka pastan enligt anvisningar. Inlägget presenteras i samarbete med Falksalt. Häll upp en burk krossade tomater i en kastrull, låt koka upp och smaksätt med det du gillar
Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras
Korvarna fick nu ligga i kylen minst åtta timmar innan det var dags för första koket och dit har jag inte riktigt kommit ännu men med smakprovet i åtanke kommer detta bli ett riktigt härligt inslag på bordet tillsammans med den apelsinkryddade senapen som slängdes ihop för ett tag sedan
Kokosfyllningen gör du enkelt genom att blanda ihop kokosflingor med kondenserad mjölk. Låt svalna i rumstemperatur, den ska tjockna men fortfarande vara rinnig när det där dags att hälla den över kokosfyllningen
1375 g socker 150 g vatten 125 g glykos 166 g hallonpuré 8 g citronsyra 32 g gelatinbladKoka socker, glykos och vatten till 140 grader. Tillsätt hallonpure och koka till 115 grader