Efter diverse tävlingar fick vi slappna av lite, först med kaffe och cupcakes och sedan med karbad. Jag stod ju då för cupcaksen och dagen till ära blev det Leilas Wedding cupcakes
Medans muffinsen svalnar görs frostingen. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen
Denna underbart goda frosting kan du använda till tårtor, cupcakes eller mina påskbakelser. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Bred chokladfrostingen på muffinsen och garnera med färska vinbär. Nu har vi fullt med röda vinbär i trädgården och jag kan tycka att det är svårt att komma på vad jag ska göra med de sura bären
Jag satt och kollade igenom foton tagna från förra sommaren och upptäckte då bilder på dessa cupcakesmed jordgubbar och vit choklad, helt bortglömda bland allt jag bakat
-Chokladcupcakesmedvitchokladfrosting och ätbara formar. Fyll cupcakesformar till drygt hälften. ) Tyckte det lät jättespännande med ätbara muffinsformar