Får den stå och dra i kylskåpet en stund såSkiva och svampen i smör, salta. Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Crêpes med ost och svampfyllning. Skölj av och skär svampen i mindre bitar. Salta och peppra svampen. Häll i burken med créme fraîche och låt smälta ner i svampen
Hacka svampen. Blanda kesella, svampfräs, renstek, äpple och ost, och smaka av med salt och peppar. Fräs purjolök, svamp, timjan och enbär i en stekpanna med smör, ca 5 minuter
Uteslut även svampen om du inte gillar det, fyllningen räcker då kanske inte till alla pannkakorna. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes
Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Ansa och hacka svampen och fräs svampen i en kastrull med smör, tills vätskan är genomskinlig. Lägg en sked svampstuvning på den ogräddade sidan av crêpesen och vik samman till ett paket
Det går bra att göra någon form av ostsås om man har svamp, kyckling eller köttrester. Med några nystekta crepes och lite riven ost ovanpå blev det riktigt gott