Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar
Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Crêpes med ost och svampfyllning. Som jag skrev i inlägget om pannkakor så är pannkakor med matfyllning egentligen galetter och ska även göras på bovetemjöl
Börja med att göra crêpesmeten genom att blanda mjöl och salt i en bunke. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter (om du inte har tid med att låta den svälla kan du köra på direkt)
Supergoooda crepesmed skink- och svampfyllning. Vispa ihop resten av grädden med äggulan och rör ned. 2 medelstor hackad gul lök. Toppa med riven västerbottensost och skjuts in i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter. 2 medelstor hackad gul lök
Fördela svampfyllningen på de åtta crêpsen, vik ihop dem och servera tillsammans med salladen. Vispa ihop hälften av mjölken med mjölet till en jämn smet
Fördela svampfyllningen på de åtta crêpsen, vik ihop dem och servera tillsammans med salladen. Vispa ihop hälften av mjölken med mjölet till en jämn smet
Middagen blev enkla, men riktigt goda crépes medsvampfyllning. Igår packade vi picknickkorgen med nygräddade pannkakor och tillbehör och styrde kosan norrut för att gå på auktion
Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar