Jag har turen att arbeta extra i en ostbutik så fick med mig lite goda ostar där som jag kunde lägga i fyllningen, annars kanske det är lite lyxigt att slänga i en hel Saint Marcellain färskost i fyllningen, men fruktansvärt gott
Gott blev det, och lyxigt värre med både fyllning, topping & tillbehör. Men hur roligt blir det att varje morgon äta samma sak, när man kan starta dagen med en ny rätt varje morgon
Man kan ju fylla dem med lite vad som helst egentligen, men eftersom det är tisdag tänkte jag tipsa om ytterligare en smarrig fyllning som går fantastiskt snabbt att svänga ihop, men den känns lite så där extra lyxig tack vare laxen i den
Men med bra matplanering och lite påhittighet kan man laga god och näringsrik mat denna månad också. När du putsar köttet till någon god och "lyxig" kötträtt, släng aldrig de här köttbitarna som blir kvar från "putsningen"
Lugnt, skönt och opretantiöst med andra ord, och det är ju bara så välbehövligt och skönt ibland. Idag tänkte jag tipsa om ytterligare en smarrig fyllning som går fantastiskt snabbt att svänga ihop, men den känns lite så där extra lyxig tack vare laxen i den
Smaka av med svartpeppar och tillsätt ev mer buljong. Tillsätt något lyxigt och dyrt (räkor. som fyllning i crêpes, pastarätter och som idag en jättegod soppbas till en supersnabb grön soppa
Två olika snittbitar av crepesmed spenat samt paprika/fetaost fyllning. En restaurang jag gick förbi i somras medan jag kastade avundsjuka blickar på gästernas lyxiga trevåningsfat med frukostmat
Fördela fyllningen på crepesen, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Servera med en grönsallad. Fräs löken mjuk i stekpanna tillsammans med krossade enbär i 1 msk smör. Tillsätt lök och enbärsblandningen, lingon och äpple tillsammans med 2 dl grädde och 1 dl messmör. Rör ner 2 msk riven ost och krydda med 1 ½ tsk salt. Stek 8 tunna crepes av smeten i smör i en stekpanna, ca 20 cm i diameter