Creme de paris recept

Café de Paris crème fraiche

Café de Paris crème fraiche

Ingredienser Portioner. 4 (buffé) 1 stor vitlöksklyfta 1 dl crème fraiche 2 msk hackad persilja 1 msk sweet chili 2 tsk tomatpuré 1 msk bostongurka 1 tsk curry 1 tsk torkad rosmarin 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad dragon salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan
Snabb Café de Paris dippsås 6p

Snabb Café de Paris dippsås 6p

Snabb Café deParis sås. Lite små sliten efter en underbar men hektisk helg med huset fullt och med en hals som värker så in i bomben om nätterna, morgnar occh nu igen på kvällen
Crème Ninon

Crème Ninon

Jag förknippar fest och champagne - eller mousserande vin - med varandra. Vad är då festligare än en soppa till förrätt som faktiskt serveras med just det
Creme puffs med citron- och passionsfrukt

Creme puffs med citron- och passionsfrukt

Jag blev ju helt besatt av creme puffs från Popelini i Paris när jag var där i påskas och nu har jag gett mig på att försöka återskapa detta fantastiska bakverk
My Paris 2: en Paris guide

My Paris 2: en Paris guide

Till efterätt Creme Brulee. en Parisguide. I frukosten ingick nybakade croisannter, baguetter med sylt, cafe aue lé, juice och en omellet med fyllning
Paris för bakälskaren

Paris för bakälskaren

De är specialiseradecreme puffs, eller chou à la crème som fransmännen säger. Paris är drömstadenbåde för den som älskar att äta sötsaker och den som vill handla bakprylar
Oeufs en cocotte med crème fraiche och tryffelolja

Oeufs en cocotte med crème fraiche och tryffelolja

En enkel rätt hon gjorde var kokotter, och det har jag ju gjort tidigare, men Rachel användecreme fraiche istället för grädde (eller bechamel) och det ville jag naturligtvis testa

Restaurang - Le Soufflé (Paris)

Till varmrätt valde jag grillspett med pommes och café deparissås. När man är i Frankrike bör man testa deras suffléer och vad passar bättre än en restaurang som heter Le Soufflé
Klassikern - rödvinskokta päron

Klassikern - rödvinskokta päron

Vispa samman creme fraiche och florsocker, dela vaniljstången på mitten och skrapa ur kärnorna. Rödvinsinkokta päron med vaniljcreme fraiche
Afternoon Tea-vecka del 3: Sötsaker

Afternoon Tea-vecka del 3: Sötsaker

En riktig feelgoodfilm som värmde upp hela mig från början till slut med mycket matlagning, familjerelationer, indiska smaker och det vackraste av Frankrike
Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

Vispa sedan ihop creme fraichen och äggen, innan du tillsätter ost, purjolök och bog. På en bistro mitt i Paris satt vi och duckade undan det värsta ösregnet nu på semestern