I kylen hade jag en halv burk Crème Bonjour med kantarellsmak som fick åka med. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Servera oxrulladerna med den krämiga såsen, pressad potatis och en sallad. 1 burk créme bonjour vitlök. Lägg tillbaka rulladerna i såsen och låt puttra i ca 15-20 minuter. 1 burk créme bonjour vitlök
crème bonjour) med chilismak. sås. Koka ihop alla ingredienser till såsen. Häll såsen över rulladerna. Tack vare osten med chilismak och chilikryddade såsen blev det en ganska stark maträtt men det gillar vi allihop
Cremebonjour vitlök. Smarrig sås. Barnen tog extraportioner. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som Linda Rosing
Börja med att sätta på vattnet till pastan och hacka grönsakerna såsom önskas under tiden (skär moroten med en potatisskalare så det blir vackra långa stränger), lägg dom sedan i en stor skål
Och det bästa av allt - lättlagad och god rätt som sköter sig själv i ugnen medan man gör såsen och dricker ett glas rött (och kollar på Let´s Dance-premiären)