När jag kommer till Sverige kan jag inte svenska allt men eftersom jag får stannar hemma som mamma ledigt så jag måste lära mig att baka och morot kaka är min förta lektion
) svenska hushåll vid denna årstiden. Vad sägs exempelvis om att piffa till ett stort gäng minimuffins till cupcakes med en superenkel pepparkaksfrosting som smakar fantastiskt lent och gott
Raw creamcheesefrosting. Ställ kallt medan du gör frostingen. Jag har anpassat måtten till svenska, men i övrigt är receptet i princip oförändrat, eller nja, jag kan ju inte låta bli att ändra, bara lite grann
Vaniljfrosting. Eftersom det är ett amerikanskt recept med andra måttneheter så har jag ändrat det till svenska, därav de lite "konstiga" måttangivelserna
Cricket, eller vad den hette, med creamcheese, olika lök och jalapeños var riktigt bra. Helgens fynd är en Decomax, som är ett supersmart verktyg för att spritsa grädde, frosting och potatismos med
Dags för frosting. Receptet är hämtat från Leila Lindholm, vår svenska cupcake-drottning. Frostingen blir då lösare i konsistensen, vilket du ser på min bild ovan
Frosting. Medan ugnen bakar kakan är det dags att röra ihop krämen eller frostingen. 50 g smör, 200 g färsk mjukost (eller som man säger på svenskacreamcheese), 2 dl florsocker, finrivet skal från ca 2-3 ekologiska citroner. 50 g smör, 200 g färsk mjukost (eller som man säger på svenskacreamcheese), 2 dl florsocker, finrivet skal från ca 2-3 ekologiska citroner
Creamcheesefrosting. Jag hade i frysen sen loppisen och har nu bara gjort ny frosting. Nu finns Magnolia Bakerys recept med svenska mått och ingredienser i en ny bok
Raw creamcheesefrosting. Ställ kallt medan du gör frostingen. Jag har anpassat måtten till svenska, men i övrigt är receptet i princip oförändrat, eller nja, jag kan ju inte låta bli att ändra, bara lite grann