Crème bonjour färskost recept

Snittar med Svamp, Färskost & Bacon - Recept från Crème Bonjour

Snittar med Svamp, Färskost & Bacon - Recept från Crème Bonjour

24 färska champinjoner 6 skivor bacon, stekt och hackad 1 gul lök, finhackad 1 msk matolja 1 matsked mald vitlök 1 pkt (200g) CrèmeBonjour Vitlök eller Kantarell Färskost ½ dl parmesanost, riven 1 tsk svartpeppar 1 tsk cayennepeppar    
Baconlindad lax med färskost

Baconlindad lax med färskost

1 förpackning Creme Bonjour (jag tog grekisk vitlök). 1 förpackning Creme Bonjour (jag tog grekisk vitlök)
Vit Pizza med Lax & Färskost

Vit Pizza med Lax & Färskost

Ingredienser 2 rödlökar, skalade och skivade 1 dl socker 1/2 dl ättika (12%) 1 dl vatten 1 frp färdig pizzadeg ca 400 g 1 pkt (200 g) CrèmeBonjour Oliv & Örter Färskost 200 g gravad lax, skivad 1 kruka färska örter  
Lasagne med Färskost

Lasagne med Färskost

1 gul lök, finhackad 2 vitlöksklyftor, pressade 400g nöt- eller blandfärs 500g krossade tomater 3 msk tomatpuré 1 morot, finriven 1 köttbuljongtärning salt & peppar 1 kruka basilika, grovhackad 1 pkt (200g) CrèmeBonjour Soltorkade Tomater Färskost 1 dl crème fraiche 1 pkt färska lasagneplattor 1 dl parmesan, grovriven  
Lövbiff med färskost

Lövbiff med färskost

Salt o peppar på ena sidan av lövbiffskivan och bredde sedan ut en rejäl klick med créme bonjour med kantarell

Biff med färskost

Men när jag väll ska laga något brukar jag lagga biff med färskost och champinjoner. Tillsätt färskost, grädde, vatten och kinesisk soja ,ox fond
Tacogratäng med vitlöksost

Tacogratäng med vitlöksost

Vispa ihop creme fracihe med färskost, salsa och riven vitlök. 1 Creme bonjourfärskost grekisk vitlök. 1 Creme bonjourfärskost grekisk vitlök
Krämig kycklingpaj

Krämig kycklingpaj

Rör ner creme fracihe, chilisås och färskosten. 100 g creme bonjour grekisk vitlök. 100 g creme bonjour grekisk vitlök
Hallon & blåbärs cheesecake

Hallon & blåbärs cheesecake

Vispa samman färskosten och florsocker med hjälp av en elvisp, mosa blåbär med hallonsylten och rör ner i ostmassa