Egentligen tänkte vi fylla crêpesen med räkstuvning, men räkor hade vi inte hemma och en burk kräftstjärtar stod i kylen eftersom vi glömt att blanda i dem i den tråkiga fisksoppan
Idag blev det champinjoncrêpes till middag. Kan inte minnas när jag åt det senast men jag kan garantera att jag inte tänker låta det gå lika lång tid till nästa gång
Ååå vad jag blev sugen på crêpes för någon vecka sedan, så när jag gjorde pannkakor häromdagen så gjorde jag några extra för jag visste att jag ville göra crêpes
Meny Chévretoast Kalkonfilé på raviolibädd Crêpes Suzette Dryck Xavier (2007)(nr 6267), av Xavier Vignon från Châteauneuf-du-Pape, Frankrike (främst grenache, syrah och morvédre av de 13 i distriktet tillåtna druvorna) Innan jag börjar måste jag erkänna att maten inte gjorde mycket för vinet
River Café Cookbook, The Italian Kitchen – brittisk matlagningsserie om caféet The River Book Café  där Ruth Rogers och Rose Gray lagade italiensk mat till engelsmännen