Jag har alltid couscous eller bulgur i skafferiet. Couscous går så snabbt att laga att det nästan fixar sig självt, vilket är perfekt om du har bråttom
Bulgur är dessutom mer näringsrikt än ris och couscous, går snabbt att laga och fullt av fibrer. Kyckling med bulgurEn lätt och saftig kycklingrätt med asiatisk tuoch
Jag hade ingen couscous hemma så jag använde mig av bulgur istället. Ibland kommer jag ihåg att titta på Niklas Mat, och för någon vecka sedan handlade det om lunchlådor och då gjorde Niklas den här grekiska couscous salladen
Lite nyttigare än vanlig couscous misstänker jag, men mycket godare än bulgur enligt mig. Somriga smaker av citron och dill är säkra kort till fisk och funkade finfint till couscous också
Koka bulgur eller couscous enligt anvisningarna på paketet, men ta den bortsilade buljongen istället för vatten och ta gärna dubbelt så mycket vätska som det står på paketet
Serveras med ris, couscous eller bulgur. Sätt ugnen på 225º C. Tärna upp kassler och ananas (spara saften från ananasen) och lägg allt tillsammans i en ugnssäker form
Servera med ris, bulgur eller couscous. Vi käkade grytan med bulgur och lite färska grönsaker. Här kommer ytterligare ett recept på en god och enkel maträtt som passar bra i matlådan
byt ut bulgurn mot ris eller quinoa eller glutenfri couscous. Bulgur. Koka bulguren enligt anvisningen på förpackningen men i buljong istället för vatten