Coq au vin blanc Idag gör jag en variant medvittvin som ger grytan en lite annan karaktär. Häll av såsen, smaka av med salt och peppar och skumma upp den med mixerstav Farmors mat
Coq au Riesling - en snabbare version Det är faktiskt inte bara snyggare att laga kycklinggryta medvittvin - det är ärligt talat väldigt mycket godare också SMASKENS.NU
Coq au Riesling Börja med att stycka kycklingen, spara skrovet ochvingarna samt skinnet till buljongen. Sammanför kycklingen, fläsket och steklökarna samt häll över vinfondenwinendine.se
Middagen fortsätter hos mormor och morfar Morfar lagade gärna franskt, bl a coqauvinoch pommes alumettes, tändstiksstora, friterade potatisstrimlor Fröken Dills kök
Coq au vin - extra allt Servera grytan med en klick créme fraiche och moset. Smaka av med salt. Blanda ihop och tillsätt gräddenMatklubben.nu