Arrangera i bröden med coleslaw, bacon och kyckling och toppa med skivad salladslök. ½ huvud rödkål. Grilla kycklingen på medelvärme tills innertemperaturen av 70°C har uppmätts, låt vila ca 2 min
300 g rödkål. Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar. Blanda ihop lätt crème fraíche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot
Pulled pork som fått stå i ugnen hela natten och riktigt gotta till sig, serverat med hemkokt tomat- och chilisås, hickory, riven ost, grönsallad med avocado och så den här krämiga lite sötsyrliga coleslawen på rödkål och äpple
Coleslaw med rödkål. 1 st rödkål. Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och strimla dem tunt. Rör samman creme fraiche med äppelcidervinäger, senap, socker, salt och riven pepparrot