Kycklingben medcoleslaw. Till det gör jag gärna coleslaw som går väldigt snabbt. Ett förslag från mig är att använda grönsallad, tomat, gurka och skivat äpple tillsammans med parmaskinka och smulad ädelost
Coleslaw. Servera köttet med dina favorittillbehör. Salladsblad, tomat, gurka, ananas och lök. Guacamole (avokado som mortlats med pressad vitlök, lite chili, lime, salt, peppar och lite crème fraiche)
Coleslaw. Vad är bättre att smygstarta grillandet med än en riktigt saftig burgare. Gurka. Se till att ha rikligt med tillbehör så att alla kan göra sin egen favorit
Detta går ju att variera i det oändliga, tex med bacon, coleslaw, bbq-sås och så vidare. Vi brukar även ha inlagd gurka som jag skivar på längden men den var dessvärre slut denna gång
Tex sallad, lök, gurka & tomat. Blanda med majonnäs, fraiche & kryddor. Gnid in köttet med rub & salt. Köttet är klart när det faller sönder när man drar i sär det med gaffel
ColeSlaw. Medan min syster satsade på en nyttig variant satsade jag på en klassisk. Gurka. ColeSlaw. Jag och mina gäster gillade vår hamburgetallrik med dess tillbehör och vi var proppmätta
Omelettrulle med kycklingmojja och en med baconmojja1 omelett2 ägg2 msk grädde (kanske en liten dutt till)salt, peppar, chilikrydda. Lägg en sträng medcoleslaw på den ena omeletten ochLite sallad, gurka och tomater på den andraSen gör vi en röra medBaconröra1 pkt stekt baconhackad purjolök1 tsk sambal oelekChilipeppar½ dl vardera av Creme fraiche och majonäsBlanda ihop och lägg en sträng över coleslawnSen gör vi en till röra medKycklingmojjaca 100-200 gr kycklingkött (grillat eller stekt)Currysalt och peppar½ dl vardera av majonäs och creme fraicheOch lägger den över salladenRulla ihop och servera med lite vanlig salladJag värmde dom en liten stund i mikron, men tror dom hade blivit ännu godare om man hade strött lite riven ost på och haft dom en liten stund i ugnen, bara så osten få smälta