Varva morötter, sill, rödlök, purjo och kryddpeppar i krukan/burken och häll över den kalla citronlagen, låt stå i kylen i två dygn, sedan är sillen klar att avnjutas
Citronsill. Blanda citronsaft och skal med crème fraiche och majonnäs. Citronsill. 1/2 citron, rivet skal och saft. 2 delat socker. 3 delar vatten. 1/2 citron, rivet skal och saft. 2 delat socker. 3 delar vatten
Citronsill. Koka upp vatten, ställ formarna i en ugnssäker form som du ställer på en långpanna och häll det varma vattnet i formen så,att det når upp till hälften på pastejformarna
Här kommer en vanlig inlagd sill, men med lite citrontouch. 2 dl vatten. 3 dl socker. saft från 1½ citron. 2 dl vatten. 3 dl socker. saft från 1½ citron
Citronsill. Blanda citronsaft och skal med crème fraiche och majonnäs. Citronsill. 1/2 citron, rivet skal och saft. 2 delat socker. 3 delar vatten. 1/2 citron, rivet skal och saft. 2 delat socker. 3 delar vatten