När kycklingen är helt klar, ta ut den ur ugnen och toppa med feta ost och servera med cous cous. Slå upp allt i en ugnsfastform, lägg tomaterna ovanpå kycklingen
Idag vankas helstekt gårdskycklingmedcitron och salvia, här är receptet. tidlösinspirationJag tycker så mycket om min lergryta som jag har fått ifrånmina söta svägerskor, den är fantastisk
Det verkar hänga samman med att om något blir för hypat så tappar jag helt sonikaintresset. Av någon anledning, vet i katten varför, så har jag sedan quinoa blev populärt haft en aversion mot detta lilla gryn
Jag har nu återupptäckt citronkyckling. Innan promenaden hade jag ställt inkycklingiugnen. Det hade visserligenvarit okey för mig att hoppa över vintern och går direkttill våren nu, men en riktigvintermed snö kan jag absolut stå ut med
Lagar du hellre en hel kycklingiugnen, så testa gärna mitt recept på citronkyckling. Klickar du på bilden nedan så kommer du till ett buljongrecept kryddat med svamp, tomat, vitlök och rosmarin
Eftersom jag inte har några bra recept och inte kan minnas vad jag ätitmed det innan var det lite av en utmaning att laga mat med lergryta men det skulle sedan visasig vara en enkel match då man bara slänger ilite vad man har och så sköter det sig sedan av sig självt iugnen