Citroncremen var sååå fräsch. Rör ihop citroncremen. 8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme
Rör ihop citroncremen. Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Toppa med lite löjrom och finhackad rödlök och dekorera med färska örter. löjrom. Sätt ugnen på 175°. Riv parmesanosten och fördela den i runda ringar på en plåt med bakplåtspapper
Nu uppdaterade jag dem lite med en citroncreme och toppade med löjrom. Citroncreme. Strössla över lite hackad rödlök och lägg på löjrom och en liten kvist persilja
Rör ihop citroncremen. Parmesanflarn med citroncreme och rom8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme. Löjromscheesecake med räkorca 200 g kavring75 g smält smör4 gelatinblad1 dl crème fraiche300 g philadelphiaost1/2 finhackad rödlökca 80 g löjrom1 tsk citronskal + 1 tsk färskpressad citronsaftsalt och vitpepparca 300 g räkor med skalfinhackad gräslök till garneringskivade rädisor till garneringLägg gelatinbladen i kallt vatten
Ca 50 g Kalix löjrom. 2 Lägg på en klick gräddfil och löjrom på varje råraka. Ca 50 g Kalix löjrom. 2 Lägg på en klick gräddfil och löjrom på varje råraka
Jag var dock lite bekymrad eftersom jag hade sett att de hade gjort om sin meny och tagit bort min favoritsmak som var löjrom med en citroncréme men det fanns ju hur mycket annat gott som helst att välja från så det blev bra ändå
Jag gillar bovete och har här inspirerats av blinis men gjort små tunna plättar i vacker vårgrön färg som serveras med löjrom och en fräsch kräm med syltad citron och schalottenlök
Taco och toppa med löjrom och dill. Klicka ut 1 tesked citroncreme i varje taco och toppa med löjrom och dill. Klicka ut 1 tsk citroncreme i varje. 300 g löjrom