Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vaten och pressa under tiden apelsinerna och sila av saften. 5 st gelatinblad. 3 st gelatinblad. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i ca 5 minuter. Lyft upp gelatinbladen, utan att krama ur dem, och smält dem tillsammans med 1/2 dl citronsaft på låg effekt i mikron. Lyft upp gelatinbladen, utan att krama ur dem för mycket, och smält dem tillsammans med 1/2 dl apelsinsaft på låg effekt i mikron. 5 st gelatinblad. 3 st gelatinblad
Jag la upp en bild på en underbar glutenfri cheesecake på facebook (Flink på Glutenfritt) för ett tag sen men gav er inte receptet som kommer från Leila Lindholm, fast jag har använt glutenfria digestivekex i botten givetvis och så är jag otroligt förtjust i citron så jag använde två stycken i min cheesecake
Tryck ut vattnet ur gelatinbladen och smält dem i vispgrädden. Denna cheesecake är en frisk Citroncheesecake med ett härligt blåbärstäcke, perfekt som avslut efter en god nyårsmiddag
När jag var i Dallas i maj åt vi på Cheesecake Factory och jag såklart "tvungen" att prova en bit och av alla tusen olika smakkombinationer föll valet på en citroncheesecake med marängtopping
aprikos, aprikosglasyr, aprikosmarmelad, cheesecake, citron, citroncheesecake 600g philadelphiaost. Detta fina recept hittade jag i cupcakes variant på den fantastiska bloggen m