Lemon & lime Swissmeringuebuttercream. Jag satsade på en lite syrligare variant denna gång så smakerna fick bli lime och citron, vilket känns väldigt vårigt och fräscht
Lemon swissmeringuebuttercream. Jag älskar verkligen citron. Citron i alla former. Citron passar verkligen bra i det mesta, i matlagning och framförallt i alla bakverk, det är fantastiskt i desserter, kakor, tårtor och i cupcakes
citron, kakao eller vanilj, smakar den väldigt bra. Marängsmörkrämen som också kallas för SwissMeringueButtercream fungerar väldigt bra att spackla en tårta med
Blanda äggvitor, strösocker och citronsaft i en rostfri bunke. 1 citron. Vispa marängen kraftigt över kokande vattenbad tills den uppnår cirka 65 grader
CitronSwissMeringueButtercream. Tillsätt sedan mjölblandningen, mjölk, citronskal och citronsaft. Tillsätt vaniljsocker, citronskal och citronsaft och vispa ett par minuter tills frostingen är slät