Citron. Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken. Pressa i citronsaft och servera. Tillsätt mjölk, salt och peppar, koka upp såsen under omrörning
Blanda ner flytande/pressad citron och vitvinsvinägern. Tillsätt sedan sweet chili såsen och rör om. Blanda först créme fraiche och färskost till en jämn smet
Passade mycket bra till både fisken och såsen. Middagen kan vi absolut också rekommendera, såsen funkar garanterat fint till de flesta firrar om ni inte vill ha just hälleflundra på era tallrikar
Pressa i saft och smaka av till du fått den så syrlig du önskar (vi gillar när såsen biter ifrån och tar därför i rejält med citron, men det är en smaksak
Du behöver inte gå bananas i örtdisken och investera i några konstiga gröna växter, dill, persilja och gräslök räcker långt för att ge en smakrik upplevelse och citron ger en härlig friskhet