1 citron. 1 lime. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
juice från en färsk lime eller citron. Ibland kan cheesecake spricka lite upptill när den svalnar, det är okej, du kommer ändå täcka den med crème fraiche-frosting som täcker kakan
Lemon cheesecake har länge legat på top hos mig när det kommer till cheesecakes men efter att ha testat att ersätta citron med lime så tror jag att min favvo minsann fått en konkurrent
En krämig frusen cheesecake med marängbotten och ett lager limecurd. Ni som följer mig på instagram fick igår kväll en hint av cheesecakenoch att döma av reaktionerna där så lyckades jag förmedla ljuvligheten i den via bilden
Fryst cheesecake med limeoch bär. Gör resten som det står nedan och avsluta det hela med att droppa ner så mycket limeoch rivet limeskal du vill ha när hela smeten är hoprörd
några droppar citron. Många tror att en Key Lime Pie är som en cheesecakeoch ibland görs den visserligen mer som en cheesecake, men egentligen har den mer likheter med en crème brûlée – helt enkelt en gräddig crème som smaksatts med lime i stället för vanilj och har en knäckig pajbotten i stället för ett avbränt sockerlager
Värm upp citron- ochlimejuicenoch smält gelatinet i juicen. Smula kexen fint, i en mixer eller genom att lägga dem i en plastpåse, knyta igen och kavla påsen