Vaniljglass, grädde eller Vaniljkvarg. Tillsätt citronsaft och citronskal samt mjölet. Har varit dålig på att uppdatera här på ett bra tag därför börjar jag med ett supergott recept på en kaka jag gjorde häromveckan
Ta ut kakan och låt svalna ett tag. Jag kollade för säkerhets skull om tjejen som är nötallergiker tål frön (vissa nötallergiker är även känsliga mot frön) och det gjorde hon så jag började skissa lite på ett recept jag velat prova ett tag, nämligen en citroncheesecake
Pressa citronsaft över raden av äpplen. Vispa ihop kvargen och grädden krämigt och servera med kakan. Vispa ihop det smälta smöret, vaniljkvarg, strösocker och ägg
saften från en halv citron. Häll upp i en stor skål och blanda ner kvargen och mascarponen. Den smakar fantastisk och den ser ut som en sommarkaka men man kan göra den året runt
Låt kakan kallna och servera den i bitar eller rutor. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Låt kakan kallna och servera den i bitar eller rutor. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
För någon vecka sedan experimenterade jag fram ett recept på en nyttig banan och chokladkaka som både blivit en favorit hemma hos oss, och som även sparats flera gång på min mytaste sidan
Vit choklad Citronkaka. Den har en fräsch smak av citron och den blir saftigt kompakt. Kakan går att göra vegan genom att använda margarin, vegan kvarg och vit choklad
Blanda kvarg, färskost, socker och mixad mango. En lite lätt syrlig kaka med smak av citron och mango. Den här kakan bjöd jag på vid födelsedagskaffet i förra veckan