Ciabatta recept

1 Spara

Ciabatta med högrev

4 ciabattabröd, receptet hittar du här i receptbanken , 2 bitar bräserad högrev, receptet hittar du här i receptbanken
3 Spara

Ciabatta

6.5 dl vetemjöl, 2.5 dl vatten, 1.5 tsk salt, 1.5 tsk olivolja, 3 gram torrjäst (12.5 gram färsk), 1 tsk socker, 6.5 dl flour
3 Spara

Ciabatta på surdeg

400 g (ca 3,5 dl) surdeg*, 5 dl) vatten 32°, 900 g (15 dl) vetemjöl special, 300 g (5 dl) durumvetemjöl, 5 msk) sirap el. honung
2 Spara

Ciabatta

12 st ciabattafrallor eller 2 stora ciabattabröd, fördeg:, 0,5 tsk torrjäst eller en liten bit färsk jäst, 1 dl ljummet vatten
2 Spara

Ciabatta.

6-8 bröd, 25 g färsk jäst, 5 dl kallt vatten, 1 msk ljus sirap, 1/2 msk salt, 1 msk rapsolja, 10 ½ dl vetemjöl
2 Spara

Ciabatta

2 stora, 4 mindre bröd, 2,4 dl vetemjöl med hög proteinhalt, 1,2 dl vatten, 1/8 tsk torrjäst, 4,8 dl vetemjöl med hög proteinhalt
1 Spara

Ciabatta med högrev

4 ciabattabröd, receptet hittar du här i receptbanken , 2 bitar bräserad högrev, receptet hittar du här i receptbanken
1 Spara

Ciabatta

fördeg, 3 g jäst, 2 ½ dl vatten, 4 dl vetemjöl, deg, 6 g jäst, 2 ½ dl vatten, 4 dl durumvete, 2 dl vetemjöl, 10 g havssalt
0 Spara

Ciabatta

25 g jäst , 5 dl vatten , 2 tsk salt , 8 msk zeta olivolja , 12 dl vetemjöl , gärna manitoba + mjöl till utbakning