Chutney plommon recept

Chutney av plommon

Chutney av plommon

Häll chutneyn i väl rengjorda burkar och sätt på rengjorda lock genast. Skölj, halvera och kärna ur plommonen
Chutney med plommon och valnöt

Chutney med plommon och valnöt

Vänd ner dem i chutneyn. Dela och kärna ur plommonen, skär i mindre bitar. Häll chutneyn i rengjorda syltburkar, sätt på locket direkt och förvara i kyl
Chutney, het

Chutney, het

När jag tog upp de sista rabarberna för i år, tänkte jag att det skulle vara kul att göra sin egen chutney
Chutney med indiska smaker

Chutney med indiska smaker

En het och kryddstark chutney som passar perfekt till kycklingsspett eller att ha till indisk mat. Det är också gott att pensla lite chutney på laxen innan man grillar den
Kyckling med banan och mango chutney

Kyckling med banan och mango chutney

Blanda grädde, curry, mango chutney och vitlöken. fläskfilé, torkade plommon, mandariner och jordnötter 150 g bacon. 2 msk mango chutney
Kyckling med banan och mango chutney

Kyckling med banan och mango chutney

Blanda grädde, curry, mango chutney och vitlöken. fläskfilé, torkade plommon, mandariner och jordnötter 150 g bacon. 2 msk mango chutney. 150 g bacon 300 g kyckling Peppar Salt 2 bananer 1 burk clementiner 3 dl matlagningsgrädde 3 tsk curry 2 msk mango chutney 1 pressad vitlöksklyfta
Baka med plommon: 5 recept

Baka med plommon: 5 recept

Till en chutney går det däremot åt mycket frukt – om du dubblar detta recept med chili och balsamvinäger blir du av med ett helt kilo
Plommonchutney

Plommonchutney

Slå upp chutneyn på rena burkar och kyl den. Lägg plommonen i botten på kastrullen, lägg i alla andra ingredienser ovan på
Plommonchutney med balsamvinäger

Plommonchutney med balsamvinäger

Skär plommon i kvartar. 700 g plommon (vikt utan kärnor). Skär löken och äpplet i mindre bitar. Skär "slantar" av chilin och låt kärnorna vara kvar
Plommonchutney…

Plommonchutney…

Recept plommonchutney som jag gjorde den. Chutneynerven började direkt spela sina monotona sånger då dessa kom innanför dörren, dock behövde de mogna ett tag så de lades luftigt en vecka i ett durkslag
Plommonmarmelad # 2

Plommonmarmelad # 2

Man kan även göra god god plommonchutney. Chutneyn blir lösare än marmeladen, men det är helt OK och i det stora hela är den en perfekt gåbortpresent
Plommonchutney med rivet apelsinskal

Plommonchutney med rivet apelsinskal

Förvara chutneyn kallt. Dela, kärna ur och skär plommon i midre bitar. Koka upp plommonen med skalad och finkackad rödlök, finriven ingenfära rött vin, balsamvinäger, kanelstänger, chilipulver, salt, socker, ev
Plommon- och äppelchutney

Plommon- och äppelchutney

Rör ut lite av chutneyn med natriumbensoaten och rör ner i grytan. Doppa plommonen i kokande vatten och dra av skalet och kärna ur
Kinesisk plommonchutney

Kinesisk plommonchutney

Har du som jag turen att få plommon av en snäll vän, så kan du göra den här smakrika chutneyn inspirerad av kinsesisk plommonsås
Plommonchutney

Plommonchutney

Ös upp chutneyn på rena burkar och sätt på lock. Skålla och skala plommonen. Blanda plommon, lök, vitlök, riven ingefära, sambal oelek, russin, socker, balsamicovinäger, salt och peppar i en gryta