Chutney av äpplen och aprikoserChutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten Matklubben.nu
Äppelchutney med ingefära Skala äpplen och hacka i cm stora bitar. Finhacka aprikoserna. Låt chutneyn svalna och häll upp i en ren glasburk men ej med metallock GOJI GIRL
Äppelchutney med mandel Strimla de torkade aprikoserna. färsk ingefära, curry, socker, äppelcidervinäger och salt. Häll chutneyn i burkar Matklubben.nu
Kikärtspannkakor med chutney på äpple och torkad frukt Koka samman äpple, russin och aprikoser med vitvinsvinäger, lite vatten och kryddor. Toppa med chutney och turkisk yoghurt Mat för en dam
Äppelchutney Tillsätt äpple, ättika, socker och aprikoser. De tidiga sorterna av äpplena i trädgården har mognat och jag gjorde äppelchutneyLindas Goda
TUSEN OCH EN NATT -VÄRM UPP SMAKLÖKARNA INFÖR JULEN MED ORIENTALISK MATingefära och mango chutney. fräses i början av matlagningen i matfett, gärna tillsammans med lök och äppleThe sweet life of Malin's
Chutney på äpplen Koka aprikoserna i en tjockbottnad kastrull ihop med kryddor och klyftade äpplen (som varken behöver skalas eller kärnas ur - bara skaft och blomfnass tas bort) + strimlade tomater och lök Beatrice mat med mera
Chutney Skala äpplena, tag bort kärnhus och skär i bitar. Skala och riv ingefäran, tillsätt i grytan. 500 g äpplen. 100 g aprikoser. 1 bit färsk ingefäraMatklubben.nu
5-års jubileum med stor utlottning & massor av fina vinster! Här hittar du marmelad, spännande chutneys, geléer och andra delikatesser. 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutney. 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutney. 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutney. 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutneyKryddburken.se
Vinnarna av 5-års jubileets stora utlottning! 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutney. 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutney. 1 burk (250 g) Honungspäron & Ingefära Marmelad. 1 burk (250 g) Het Äpple & AprikosChutneyKryddburken.se
Aprikos- och mandelchutney Låt chutneyn svalna och förvara den därefter kallt. 400 g torkade, grovhackade aprikoser. 2 tsk riven färsk ingefära. 1 skalat, hackat äppleIca kuriren
Äppelchutney Skala äpplena och skär dem i tunna klyftor. Hacka aprikoser och vitlöksklyftor fint. Häll upp chutneyn på rena glasburkar och sätt på lock Ica kuriren