färs, vitlök, chili/spansk peppar, ingefära, sojasås, ketjap manis, vatten, galangal, bok choy, vårlök & limesaftHacka vitlök, chili/spansk peppar & ingefära och fräs tillsammans med färsTillsätt ketjap manis, japansk soja, en skvätt vatten & låt ett par skivor galangal koka med en stundLägg i fint skuren bok choy & vårlök, pressa över limesaft och låt koka ihop tills dess att vätskan kokat bortWontonplattor håller fyllningen på plats & ramar in det kinesiska nyåretLägg lite fyllning mitt på degplattan, vät kanterna med vatten, vik ihop till en trekant, låt ändarna mötas & vips har du ett litet degknyteLåt dumplingarna försiktigt sjuda i rikligt med vatten smaksatt med buljong tills dess att pastadegen är genomkoktDim sum time med härlig koreansk ketchup från S
Skölj bladgrönsakerna (choysum, pak choy eller färsk spenat). choysum el. Bläckfisken. Rensa bläckfisken genom att försiktigt dra bort huvud och armar från kroppen