ChokladSmörkräm. Biskvier i all sin glans, det finns tusen olika varianter. Chokladbiskvier. Ställ i frysen medan du smälter chokladen till att doppa biskvierna i
Bred chokladsmörkrämen lite toppigt på undersidan av mandelkakorna. I senaste programmet av Hela Sverige bakar så gjorde de chokladbiskvier, självklart måste jag testa detta
Chokladsmörkräm. I spåren av mitt mandelmassetillverkande följer här biskvier. Den som aldrig gjort det själv borde verkligen prova, för som med så mycket annat blir det så sjukt mycket godare att göra själv
De här två kakorna biskvier och dubbla knäckflarn har jag bakat många gånger och alltid med smörkräm emellan, men den är gången bytte jag ut den traditionella chokladsmörkrämen mot en kolasmörkräm och det blev succé
Chokladsmörkräm. I spåren av mitt mandelmassetillverkande följer här biskvier. Den som aldrig gjort det själv borde verkligen prova, för som med så mycket annat blir det så sjukt mycket godare att göra själv