Chokladpannacotta utan gelatin recept

Vit chokladpannacotta med hallonsås

Vit chokladpannacotta med hallonsås

Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i chokladsmeten. Efterrätten intog vi dock några timmar senare hemma i soffan, vit chokladpannacotta som hade förberetts tidigare idag
Chokladpannacotta med Stevia strö

Chokladpannacotta med Stevia strö

Jag känner att jag vill ha bort det helt men har verkligen provat att dricka kaffet utan socker och det går verkligen inte, det blir ju inte gott

Chokladpannacotta it is (LCHF)

Blötlägg gelatinbladen. Kontentan blev ett nytt recept helt enkelt – Chokladpannacotta. Tillsätt gelatinbladen (urkramade från vatten) och rör om
Chokladpannacotta med daimcrunch

Chokladpannacotta med daimcrunch

Receptet går att dubblera utan minsta problem. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. En krämig och underbar mjölkchokladpannacotta tillsammans med lite grädde och hackad daim, en oslagbar kombination
Chokladpannacotta med hallonmousse

Chokladpannacotta med hallonmousse

Lägg gelatinbladen i vatten. Rör sedan ner gelatinbladet. 3 st gelatinblad. 3 st gelatinblad. 03 Feb. 06. 53. Chokladpannacotta med hallonmousse
Supersnabb chokladpannacotta

Supersnabb chokladpannacotta

Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

hallonLägg gelatinbladen i blöt i en djup tallrik med kallt vatten. hallon Garnera och servera chokladpannacottan
Vit chokladpannacotta med rabarberkompott

Vit chokladpannacotta med rabarberkompott

Funderar ni på att göra nån god efterrätt till helgen. -Ja, i sådana fall kan ni sluta fundera och börja skaffa ingredienser till denna supergoda dessert
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

0,75 gelatinblad. 2 dl vispgrädde 2 msk socker 100 g mjölkchoklad 0,75 gelatinblad. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter
Chokladpannacotta av kokosmjölk (LCHF)

Chokladpannacotta av kokosmjölk (LCHF)

Om det skulle finnas någon nackdel med pannacotta så måste det ju vara att jag inte fick smaka den direkt utan var tvungen att vänta några timmar tills den stelnat