Detta är egentligen en ”favorit i repris”. Jag gör då och då egen chokladmüsli. När jag började göra den så fanns det ingen chokladmüsli eller chokladgranola att köpa i affären, men nu har det börjat komma lite olika sorter har jag märkt
Sätt ugnen på 200°. Rosta solrosfrön och pumpafrön i en långpanna i 7–8 minuter. Låt svalna. Hacka chokladen och blanda den med fröna tillsammans med kokos, valnötter, pistaschmandlar och tranbär
Min fantastiska bloggkompis Erica som har Ericas meny skickade en påse goooodsaker med mig igår. Så jag startade dagen med hennes goda och nyttiga müsli med chokladsmak
Hallihallå. Oj oj oj, idag blev det en herrans massa bakning, recept och fotografering. När Tony kom hem från jobbet så doftade liksom hela hemmet av bakning och mat
Ni har säkert märkt att jag älskar att experimentera. När jag är i en mat-kreativ stämning kan jag inte tänka mig något bättre än att öppna mina kökslådor och skåp, och koka ihop något nytt från ingredienserna jag hittar