Den färgade kokosen som syns på bilderna har jag färgat med hjälp av blåbär. kokosolja till formarna. Du kanske gillarMugcake på naturligt visBananplättarEn riktigt smarrig frukostSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerVåfflor utan gluten, mjölk och socker Chokladmuffins
Innan i veckan gjorde jag chokladmuffins – som inte blev så himla vassa. Om man råkar få den för lös kan man enkelt lösa det med att röra ner lite kokosmjöl eller havemjöl som sväller med vätskan
Dagens kvällsfika blev kokos och chokladmuffins som snarare var pudding som jag skrev om tidigare. Sa ju också att jag skulle lägga upp receptet idag men har helt enkelt inte hunnit
Fungerar även att ha i chokladmuffins, kladdkaka, rawballs eller dina hemgjorda proteinbars. Jag använder oftast doft- och smakfri kokosolja men den med smak går också åt här hemma
Garnera med godis. Blanda kokos och karamell- eller pulverfärg i en plastpåse. Doppa i kokosen. 30 st muffins (vanliga glutenfria, glutenfria citron- och lakritsmuffins, glutenfria chokladmuffins eller "vanliga"). 1 påse kokos. 30 st muffins (vanliga glutenfria, glutenfria citron- och lakritsmuffins, glutenfria chokladmuffins eller "vanliga")
En favorit är chokladmuffinsmed chokladkross i smeten och sedan på detta spritsas en härlig chokladfrosting, strössla över lite kokos och hej hopp har du en festligare muffins än vanligt
Passar perfekt som topping till chokladmuffins men också till kladdkaka. När jag använder den till kladdkakan brukar jag blanda i lite kokos i frostingen