Vispa ihop ägg och socker snabbt, bara så det blandar sig. Brownietårta med chokladmaräng-swirl. Nu kommer en utav mina absoluta favoriter, jag har gjort denna otroligt många gånger men sen kom jag på att jag aldrig delat med mig av receptet
Ge såsen ett snabbt uppkok. Koka upp socker och vatten så det verkligen bubblar över hela ytan. Ta av kastrullen från värmen och sikta ner kakaopulvret
Sikta i kakaopulvret och rör lite snabbt, lätt och slarvigt. Eftersom jag ogillar att slänga mat så sparade jag vitorna för att göra chokladmaränger i onsdags
* Låt äggvitan stå framme i rumstemperatur ett dygn före tillagning* Vispa i sockret lite i taget, se till att få upp ett första skum innan du häller i det första sockret* Vispa inte på för hög fart, hellre längeJohan ångade äggen i Electrolux nya ångugn, smart drag för det gick snabbt och de blev så otroligt goda
Den här gången har vi blivit lite mer personliga än vanligt i Månadens sötsak. Bakat sådant som vi inte kan vara utan eller som betyder något alldeles särskilt för oss på temat PERSONLIGT