Chokladdessert vetemjöl recept

Mumsig chokladdessert...

Mumsig chokladdessert...

125 g mörk choklad av hög kvalitet i mindre bitar 125 g osaltat smör 3 st stora ägg 150 g socker 35 g fint vetemjöl, gärna idealmjöl (går jättebra med glutenfri mjölmix också. nu 125 g mörk choklad av hög kvalitet i mindre bitar 125 g osaltat smör 3 st stora ägg 150 g socker 35 g fint vetemjöl, gärna idealmjöl (går jättebra med glutenfri mjölmix också
Supergod chokladdessert

Supergod chokladdessert

1,5 dl vetemjöl. 2 tsk vetemjöl. 1,5 dl vetemjöl. 2 tsk vetemjöl. Höstsolen är tillbaka efter några dagars regn
Chokaldpaj

Chokaldpaj

Det finns inget vackrare och som gör sig bättre på bild än chokladdessert och jag blir kär varje gång jag bakar med choklad
Flytande chokladkaka

Flytande chokladkaka

1 msk vetemjöl. Sätt ugnen på 200° och smörj 4 - 5 cocotter eller andra ugnssäkra portionsformar. Smält smöret, låt det svalna till fingervarmt och låt chokladen smälta i det
Fransk Chokladtårta (naturligt glutenfri, mjölkfri)

Fransk Chokladtårta (naturligt glutenfri, mjölkfri)

Baka den här dekadenta chokladdesserten till bjudningar eller som avslutning på en fin middag. Nu finns inte den boken kvar och dessutom var receptet baserat på vetemjöl och vitt socker… Men det är smakminnet av den chokladtårtan som jag har försökt återskapa när vi tog fram det här receptet på en naturligt glutenfri variant
Chokladfondant

Chokladfondant

4 -5 portioner beroende på form Ingredienser 100 g smör rumstempererat 0,5 dl strösocker 100 g mörk choklad, ca 60% kakao 2 st äggulor 2 st ägg 1 msk cognac 0,5 dl vetemjöl special 1 msk kakao Beskrivning Sätt ugnen på 200 grader. choklad, chokladdessert, chokladefterrätt, chokladfondant, chokladvulkan, dessert, efterrätt, mat, recept 5 stycken med. 0,5 dl vetemjöl special
Anklever är stört gott!

Anklever är stört gott!

Även här hade vi ett vin som passar efterblivet bra till chokladdesserter. ½ dl vetemjöl. 100 g osaltat smör ½ dl socker 2 ägg 2 äggulor 100 g smält mörk choklad (exempel Lindhs madagaskar 70%) ½ dl vetemjöl Metod Vispa ihop smör och socker så att det blir vitt och fluffigt
Chokladtartelette med vit chokladkräm och hallon

Chokladtartelette med vit chokladkräm och hallon

Här kommer receptet på en chokladdessert med vuxen smak som sitter fint till trettondagsmiddagen.    Chokladtartelette med vit chokladkräm och hallon 8 stycken3 dl vetemjöl125 g kallt smör1 msk kakao0,5 dl strösocker0,5 krm salt1 äggula1 tsk vatten2 dl vispgrädde200 g vit choklad3 äggulor2 msk mörk romhallonBlanda mjöl, smör, socker, kakao och salt i en matberedare eller assistent. 3 dl vetemjöl
Varm chokladkaka med lingonglass

Varm chokladkaka med lingonglass

Om du inte har lyckats med förätten eller varmrätten så är ett givet kort att alltid smälla in en chokladdessert på slutet, då kommer dina gäster alltid att minnas måltiden som lyckad

Fondants à la Gaëtan

Köp den allra bästa choklad du kan hitta till den här läckra chokladdesserten, som serveras varm. 5 msk vetemjöl
Försvinnande god chokladpaj!

Försvinnande god chokladpaj!

bakblogg, choklad, chokladefterrätt, chokladkrämspaj, chokladpaj, chokladtårta, crème fraiche, dessert, efterrätt, inredningsblogg, krämig chokladpaj recept, lyxig chokladdessert, matblogg, recept på krämig chokladpaj, systrarna m, systrarnam, tidningen allt om mat, vaniljstång, vispad crème fraiche med vanilj

Krämig chokladdessert

3 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj 8 portionsformar, ca 2 dl, med smör. Vispa smör och hälften av sockret med en elvisp till en porös smet

Brownie som muffins

Vänd ner vetemjölet i smeten. 7 st Ingredienser 100 g smör 1 dl strösocker 1 dl kakao 1/4 dl mörk sirap 0,5-1 krm salt 1,5 tsk nescafépulver 1,5 tsk vatten 1,5 ägg 3/4 dl vetemjöl Beskrivning Sätt ugnen på 175 grader. brownie, choklad, chokladdessert, chokladefterrätt, dessert, efterrätt, kakao, kladdkaka, mat, muffins, recept 7 st. 3/4 dl vetemjöl