med en visp. svartvinbärsmousse enligt detta recept, och en halv sats italiensk maräng (inte. det vatten som följer med det ner i glassmassan, rör om tills det har smält
Emma och jag valde samma goda chokladdessert. men en fruktig efterrätt bestående av en passionsfrukt- och vaniljvacherin med mango chutney, mascarponekräm och maräng
Gör små marängtoppar som du fyller med nutellasprits och serverar bredvid eller på tårtbiten. Chokladdessert a la Sandra(Räcker till en hel tårta med rund botten, alternativt gör man styckdesserter som jag gjort här
Kladdkakor, brownies, chokladdesserter. Tänkte först att jag skulle spritsa maräng på toppen och bränna av med min gasbrännare, men så valde jag ändå vispad grädde
Vispa sedan med elvisp på mycket låg hastighet tills äggvitorna börjar skumma. Förbered marängen. Börja med att tillsätta lite socker och låt det smälta ner i smeten
Spritsa på marängen och bränn försiktigt av den med en gasolbrännare. Italiensk maräng. Häll i sockerlagen i äggvitan i en fin stråle och vispa på högst hastighet och vispa tills marängen svalnat