Starta ugnen och sätt den på 175 grader. Smörj 2 formar som är ca 20 cm i diameter. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt i en bunke
) This chocolatecake tastes best when it is eaten cold from the fridge. One can never have too much of chocolate and there's always room in your stomach for dessert
Mjölkchoklad fudge. Igår hade mellantjejen 14-årskalas. Det blev hemmagjorda pizzor i olika varianter. Till efterrätt ville hon ha denna tårta som jag gjorde senast för ett par veckor sen ju
Mjölkchoklad fudge. Magisk kaka detta. Utan tvekan bönngo. Idag har det blåst på ön men inte så kall vind utan en riktig härlig kvällspromenad blev det
dark chocolate, chocolatefudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to. Place all of the ingredients, except the chopped chocolate, in a bowl
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Fudge. Choklad sa han så jag tog fram en bild på en Devils ChocolateCake och han sa. När bottnarna kallnat, lägg lite fudge emellan i två lager och tre bottnar och bred över och runt med resterande fudge
The blog will off course get some more Christmas recipes and the first for now is this No-Bake Gingerbread Baileys Cheesecake with Gingerbread ChocolateFudge Sauce