Har ni inte purén så kan ni använda lite chipotlepasta. SantaMaria har en på burk. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
2msk chipotlepasta från Santamaria. 2msk chipotlepasta från Santamaria. När vegetarisk mat är så här god så saknar man inte kött en sekund, så otroligt gott och smakrikt
Chipotlepasta känner ni kanske igen, jag har använt det tidigare i flera recept och älskar smaken. Ni kan hitta det bland tacogrejerna (min kommer från SantaMaria)
) Annars tror jag att den vinner på att kolgrillas för att få fram ännu mer röksmak än vad bara chipotlepastan ger, men att grilla eller steka i panna går naturligtvis också bra om nöden så kräver
Tillsätt kryddor, sambal, tomatpuré och chipotlepastan och låt fräsa med grönsakerna. 2 msk chipotlepasta (jag använder SantaMarias). 2 msk chipotlepasta (jag använder SantaMarias)
Lägg lagom mängd kycklingbitar ovanpå och ringla över dressingen av majonäs och Chipotlepasta. Vi provade ett av recepten från SantaMaria och det var riktigt gott och fick bra betyg av den "lilla" familjen