Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. 11 cm färsk ingefära i tunna skivor. 12 tsk chiliolja. 12 kycklingfiléer 1 cm färsk ingefära i tunna skivor 2 salladslökar, skurna i 3 cm bitar 10 cm grön gurka. 1Sås1,5 msk jordnötssmör utan bitar 1 msk sesampasta (tahini) 1 msk risvinäger 1 tsk sichuanpeppar, malen 1,5 msk mörk soja 2 tsk socker 2 msk ljus soja 0,25 tärning kycklingbuljong 2 tsk chilioljaLäggingefära och salladslök i en kastrull vatten på hög värme
och riven ingefära. a 250 g fryst filodeg2 dl kokta glasnudlar (30 g okokta)250 g fläsk-/kycklingfärs2 strimlade salladslökar2 msk färsk och riven ingefära2 finhackade vitlöksklyftor1 finhackad schalottenlök1 liten nålfint, strimlad morot2 msk soja0,5 tsk socker2 tsk Maizena, löst i lite kallt vatten + lite som "lim" vi vårrullerullandet1 msk chiliolja eller 0,5 tsk chilipulverC. 1 msk chiliolja
½ dl chiliolja. Heta scampi~20 scampi, stekta½ dl chiliolja½ strimlad chili1 lime ½ pressad saft, ½ i skivor1 vitlöksklyfta, skivad2 cm ingefära, skivadeNere t. 2 cm ingefära
De som vill ha lite hetta ringlar över lite chiliolja. Plocka bort vitlök och ingefära. Rör samman smaksättningen av wontonfyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, farinsocker och fisksås
Om du gillar stark mat så kan du hälla en tesked eller två med chiliolja över innan du serverar. Lägg ingefära och salladslök i en kastrull vatten på hög värme
Medans kyckligen blir klar, blanda vinäger, soya, salt, socker, chilioljan och vitlöken i en skål. Koka upp kycklingen med salt, ingefäran, sichuanpepparkornen och vårlöken
Börja med att göra chilioljan som ingår i vinegretten. Chiliolja. Chiliolja. 2 skivor ingefära. 6msk av chilioljan (rör om så kryddorna kommer med). 4st skivor ingefära. 2 skivor ingefära. 4st skivor ingefära