Chilifrästa scampi recept

Chilifräst scampi på levain

Chilifräst scampi på levain

Idag serverar jag en liten förrättstoast med chilifräst scampi. PrintChilifräst scampi på levain. 12 scampiräkor 2,5 msk sambal oeleck 1 lime (juicen) 3 msk rapsolja 1/2 kruka koriander (grovt hackad) 1/2 solovitlök (grovt hackad) 1 tsk skaldjursfond (valfritt) salt och peppar 4 skivor levainbröd smör och rapsolja att steka i Gör så här. Efter 2-3 minuter lägger jag upp scampin på de gyllenbruna skivorna av levainbröd
Hallon + Tomat = Sant

Hallon + Tomat = Sant

Iallafall så serverade jag denna rätt med chilifrästascampi och kammusslor, nästa gång blir det en vegetarisk rätt av detta antingen med bara såsen och salladen till pastan alternativt grillad gemsallad med citron som får ersätta skaldjuren
Mondo Tapas Bar

Mondo Tapas Bar

Gambas al ajillo y chili con vino blanco Marinerade, vitlöks- och chilifrästascampi i vitt vin. Champinjonerna var vitlöksosande smarriga och mums filibabba var det att doppa brödet i oljan och lika mums i spadet från scampin