Dessa godingar är fyllda med massor av ost och smakrik chili och kommer från bloggen Cooking is fun och det är precis vad det är att göra dessa ostbollar
Doppa bollarna i frityrsmeten, se till att de är helt täckta. Chilicheese och lökringar är ett måste till hamburgare ute på snabbmatskedjorna, inte för att vi hamnar där speciellt ofta men någon gång om året
Rulla till små bollar. Det är få tillbehör som slår chilicheese balls. Rulla ostbollarna först i mjölet, doppa dem sedan i frityrsmeten och rulla dem sist i panko
Detta hetsätande av Burger Kings ChiliCheese-bollar gjorde att de idag ville göra egna. Blanda med riven ost och lite vatten så det går att forma till bollar
Bara att röra ihop en god färskost med tomatsalsa eller tacosås, smaksätta med lite chili och sen rulla till en boll i något så gott och ostigt som ostbågar
Jag höll på att laga linsbollar en dag och som ni vet kan det ju vara lite svårt att få vegetariska biffar eller bollar att smaka ordentligt, sen dök chilicheese upp i huvudet och då tog detta recept form
För att lyxa till helgkänslan lite tänkte jag tipsa om hur du gör egna chili cheddar cheesebollar, krispiga på utsidan och krämiga med smält ost på insidan
Forma till runda bollar. Doppa ostbollarna i ägg och rulla sen i rikligt med panering. Koka upp olja i en kastrull, ca 180 grader använder jag (ha ett tättslutande lock nära tillhands om det skulle börja brinna) lägg i ostbollarna och fritera tills dom fått fin färg, det är ganska känsligt, för dom går ganska lätt i sönder
¼ tsk röd chilipulver. For those of you who desn't know Malai Kofta is veggie balls made of potatoes and the Indian cheese paneer (or halloumi/tofu/tempeh if you prefer that) mixed with Indian spices and served in a tasty thick curry sauce