Tillsätt därefter Uncle Ben´s TikkaMasalasås, vatten, grönsaksbuljong, paprika och yoghurt, låt allt stå och puttra ca 5-8 minuter. 1 burk Uncle Ben´s TikkaMasalasås (medium
Smaka av tikkamasalan med pressad citron och ev mer salt och peppar. Lägg i en klick smör i pannan och stek vitlök, ingefära, garam masala och paprikapulver i några sekunder
Det är en mjukare och mildare variant med lite grädde och youghurt i såsen. Nu är jag i alla fall så nöjd med chickentikkamasala, som gjordes en vardag för någon veckan sedan med hjälp av en påse färdig kryddmix (vet ju ni som kikar på Instagram
Masalasås. Dra av kycklingen från spetten och blanda med såsen. Garam masala-kryddblandning. Tillsätt garam masalan och korianderbladen, smaka av och tillsätt eventuellt mer salt
Mixa såsen jämn med stavmixer eller i matberedare. Förra veckan åt vi en god ChickenTikkaMasala som jag har glömt att ge er receptet på, så här kommer det
Till såsen. På Papadam i Helsingborg brukar vi äta en riktigt god ChickenTikkaMasala. Jag kommer inte ihåg om jag tillsatte mer salt i såsen, men smaka av och krydda med mer salt om det behövs…
Anledningen till att jag kallar det här receptet för lite fuskigt är eftersom jag inte gör kryddblandningen eller såsen själv utan köper en färdigpreppad burk med färdig sås och bara steker kyckling och kokar ris
Men så igår fick vi så äntligen stillat vårt indiska middagsbegär när vi slog till och lagade till Chickentikkamasala med hemgjord kryddpasta och gjorde hembakat naan
Varmrätten blev en Chickentikkamasala med recept från Jamie Oliver. Börja med att torrosta nejlika, paprikapulver, garam masala i en minut för att kicka igång smakerna